Tunexcom

Tuning, ahogy mi szeretnénk

Nem szeretjük a kék ledet, sem a neont. Nem hiszünk csupán a sport légszűrőben, és a nagy felniben. A tuning nem ez, hanem valami más.

Friss topikok

  • Dániel Végh: Szia! Jelenleg még csak elmélkedem az autóm turbósításán, meg hogy mit lehetne kihozni belőle. Az ... (2018.06.14. 22:40) ECU tuning és turbósítás - a kezdetek
  • enpera: Jó kis cikk, a sok fosbukos linkel nem tudok mit kezdeni, de a képek, írás fasza! (2017.05.31. 18:56) Celica GT4 ST205 Time Attack car
  • hofi601: Szerintem egy "benzinvérű" "autóbuzi", azért télen sem unatkozik, és tud mit kezdeni magával. Mond... (2017.02.25. 10:50) Magyar Time Attack 2017
  • Martin Kay: @SzuTi: Szia! 350z track edition, alap 286 lovas. Lehet, utána nézek ennek a Time Attack mókának,... (2017.01.10. 00:07) Celica GT4 ST205 reloaded
  • szecseiadam: Erno az intivel kezdi megismerni a palyat es full utcai AD08-akkal ment, egy semi vagy full slick ... (2014.08.23. 17:14) Magyar Time Attack III. Hungaroring Kupa

Linkblog

Keressük Magyarország épített utcai autóit!

2011.03.28. 10:45 :: SzuTi

Mint látjátok, szép sorban igyekszünk minél szebb és egyre komolyabb épített autókat elhozni nektek. Szeretnénk bemutatni hazánk tuningműhelyeiben épült, olyan 4 kerekű vadállatokat, amelyekkel a tulajdonosaik legálisan koptatják az itthoni aszfaltcsíkokat. Minden olyan gép érdekes lehet, ami a komoly tuning alapjaira épül.

Tehát minket nem az érdekel, hogy hány lóerőt értetek el egy tuning matrica felragasztásával, vagy hogy milyen zsír, ha egy sárkány, vagy egy lángnyelv van az autótokon. Ha esetleg egy kisebb szalonnázó szárnyat sikerült ráépítened fából az autód hátsó részére, akkor azt is el tudjuk majd helyezni rovatunk tuning málna részében. Ide tartozik még a csirkeháló, fém színű gumiszőnyeg. Na ezeket neee...

Ha esetleg a kék kontaktlencsédhez, ugyanilyen színű neont is választottál, hogy te vidd haza a legbutább csajt a dizsiből, akkor mindenképpen küldj képet, azt tuti kitesszük;-)

Inkább azt szeretnénk megosztani az érdeklődő tunerekkel, hogy a tapasztaltabb autóépítők mi alapján döntenek szívó, vagy feltöltéses tuning lehetőségei között. Mire használják, milyen versenyre, milyen beállításokat alkalmaznak. Itt jön szóba a gumi, fék, futóműválasztás is.

Főleg az utcai használatra alkalmas sleeper autókat szeretnénk közelebbről szemügyre venni, hogy mi alapján építitek meg. Ez a sok információ rengeteg embernek lehet segítség, akik még csak most indulnak el ezen a lejtőn:-)

Fényképes leveleket várunk az info@tunexcom.org email címre. Legyetek szívesek az autótokról egy képet, plusz pár információt elküldeni, hogy tisztán lássuk, mi a terv az autóval és eddig mit építettetek bele. A legkomolyabbakról képes, videós anyag készül és itt a blogon fogjuk bemutatni a nagyérdeműnek. 

Fontos, hogy a jelentkezéseteket ne attól tegyétek függővé, hogy hány lóerős most az autó, hanem, hogy honnan indult és mi lett belőle. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy akik egy gyengébb autót építenek, de nagyon komolyat lehet vele menni, szintén írjanak. Nagyon érdekes eredményeket lehet elérni, szívó és turbós motorok reszelgetéséből, tehát csak bátran!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tuning.blog.hu/api/trackback/id/tr452767301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vancello · http://vancello.hu 2011.03.28. 11:54:44

Végre egy nagyszerű kezdeményezés!

SzuTi 2011.03.28. 12:17:54

@vancello:

Hétvégén sajnos elég kevés épített autó volt kint, amiben komoly technika rejlik és most nem a hangtechnikára gondolok. Itt igyekszünk megmutatni egy másik oldalát a tuningnak. Remélhetőleg ez is épp eléggé érdekessé válik majd egy idő után:-)

_Mulder 2011.03.28. 13:03:33

Hmm nem rossz kezdeményezés :), ha érdekel titeket egy turbos Swift sport, akkor szivesen beadom a jelentkezést.

driftrabi 2011.03.28. 19:09:17

Jó kezdeményezés bár nem tudom hogy a legalitásba mi fér majd bele?
süti beállítások módosítása